...

Waardebonnen

Waardebonnen

Heeft u een waardebon ontvangen van Tekdata.nl? U kunt uw waardebon wisselen! Hieronder vindt u meer uitleg over het inwisselen van een waardebon:

Elke waardebon bevat een code waarmee u de waardebon kunt inwisselen. U kunt deze code invullen in de winkelmand tijden afrekening. Na het invullen van de kortingscode wordt uw korting automatisch verrekend. Vervolgens kunt u door gaan met het bestelproces.

Voorwaarden

Door het gebruik van een Tekdata.nl waardebon aanvaardt u , automatisch, onderstaande waardebonvoorwaarden:

1. U heeft eerder een bestelling geplaats bij Tekdata.nl
2. De waardebonnen uitgegeven door Tekdata.nl zijn uitsluitend inwisselbaar bij het aankopen via de website van www.Tekdata.nl.
3. De waardebonnen zijn niet inwisselbaar voor geld.
4. De waardebonnen dienen in één keer te worden besteed. De restwaarde van een waardebon komt te vervallen en kan niet worden gebruikt bij de volgende bestellingen.
5. Bij het retourneren van een product waarbij een waardebon is gebruikt, wordt het aankoopbedrag uitbetaald nadat de genoten korting is verminderd.

Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik van de waardebon of ondervindt u problemen met het inwisselen? Neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice via e-mail, tekdatabv@gmail.com 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.